T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KIZILCAHAMAM - Kızılcahamam Rehberlik ve Araştırma Merkezi

GÜNCEL RİBALARI UYGULAMA SÜRECİ

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 eğitim öğretim yılında uygulanması gereken rehberlik ihtiyaçları belirleme anketi (RİBA) güncellenmiştir. Güncel Riba formlarının kullanılması gerekmektedir. Rehberlik ve Araştırma Merkezi' ne elektronik ortamdan sadece okul sonuç çizelgeleri gönderilecektir.

Uygulama kılavuzu için tıklayınız.

Okul öncesi veli formu için tıklayınız. Okul öncesi öğretmen formu için tıklayınız. Okul öncesi sınıf sonuç çizelgesi için tıklayınız. Okul öncesi okul sonuç çizelgesi için tıklaynız.

İlkokul öğrenci formu için tıklayınız. İlkokul veli formu için tıklayınız. İlkokul öğretmen formu için tıklayınız. İlkokul sınıf sonuç çizelgesi için tıklayınız. İlkokul okul sonuç çizelgesi için tıklayınız.

Ortaokul öğrenci formu için tıklayınız. Ortaokul veli formu için tıklayınız. Ortaokul öğretmen formu için tıklayınız. Ortaokul sınıf sonuç çizelgesi için tıklayınız. Ortaokul okul sonuç çizelgesi için tıklayınız.

Lise öğrenci formu için tıklayınız. Lise veli formu için tıklayınız. Lise öğretmen formu için tıklayınız. Lise sınıf sonuç çizelgesi için tıklayınız. Lise okul sonuç çizelgesi için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.05.2023 - Güncelleme: 23.05.2023 12:22 - Görüntülenme: 145
  Beğen | 1  kişi beğendi